GRILLROOM RAMSES

GRILLROOM RAMSES cafetaria - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 708 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Ramses. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 21:19 Eten was erg lekker, was ook geen probleem dat ik in de opmerkingen een wijziging had aangegeven m.b.t. het eten. Toppie!
3 jul 2022 om 19:33 Lekker eten en veel, maar duurde wel erg lang, 75 minuten ipv de beloofde 55. Maar volgende keer bestellen we hier gewoon weer, hopelijk iets sneller dan
22 jun 2022 om 19:31 Prima
15 jun 2022 om 19:16 Echt perfect het eten mijn vrienden en ik vonden het heerlijk dus top jongens!!
12 jun 2022 om 20:16 Was heerlijk en mooi op tijd. Prima ga zo door
6 jun 2022 om 20:53 Weer lekker gegeten Mooi op tijd en alles lekker warm en heel belangrijk niet klef
29 mei 2022 om 10:13 Om 18:15 besteld en op tijd gebracht. Verder was het zoals vewacht.
23 mei 2022 om 11:09 Vies vettig bakje met vlees! Absoluut niet lekker! Harde friet & buikpijn! Ik bestel hier NOOIT meer eten was optijd en dat was het ook!
21 mei 2022 om 8:26 Het eten zelf was heerlijk, we vonden het allemaal heel lekker en zullen zeker weer daar bestellen maar, wat de saus betreft viel een beetje tegen. de bakjes zijn zo klein, dat we best wat tekort kwamen, ook al hadden we extra besteld.
15 mei 2022 om 15:33 Het eten was heerlijk en op tijd en goed warm, zo zien we het graag. Toppie Ramses.
6 mei 2022 om 22:45 Bij ons was het eten bijna koud
29 apr 2022 om 14:47 Ontzettend lekker gegeten, letten goed op de opmerkingen. Zoals altijd lekker gegeten.